Autoglaz Leeuwarden

24/7 Bereikbaar
058-2897527

Over ons

Autoglaz Leeuwarden is de specialist in autoruitherstel. Met ons uitgebreide netwerk uw ideale partner. Van klein tot groot. Van nieuwe tot heel oud. Van particulier tot heel groot bedrijf. Van wel tot niet verzekerd. Maar altijd met (Focwa) garantie, een glimlach en persoonlijke aandacht. Laat u verassen door onze mogelijkheden. Graag tot ziens.

Autoglaz Leeuwarden
Alexander Cohenweg 1
8914 BG Leeuwarden

T: 058-2897527
E: leeuwarden@autoglaz.nl

Openingstijden

08:00 – 17:00 uur
Op afspraak
Gesloten

Offerte aanvragen

Onze specialiteiten
Wanneer u een sterretje of barst in uw voorruit heeft, dan bekijken we bij Autoglaz altijd eerst of repareren mogelijk is. Pas in uiterste gevallen zal de voorruit worden vervangen.
Met onze moderne apparatuur repareren wij van Autoglaz alle soorten ruitschade aan personen- en bedrijfsauto’s. Dankzij de modernste apparatuur en middelen is ruitreparatie steeds vaker mogelijk.
Moderne auto’s zijn vaak voorzien van ADAS apparatuur die na ruitvervanging gekalibreerd moet worden. Autoglaz biedt deze kalibratieservice volgens de voorschriften van autofabrikanten.
Bij Autoglaz kunt u uw autoruiten op professionele wijze laten blinderen door middel van ruitfolie. Deze ruitfolie is te verkrijgen in verschillende tinten zodat de juiste tint voor uw auto beschikbaar is!

Wat onze klanten zeggen over ons:

AML

Aanbeveling: Ja

Goed geholpen.

ben

Aanbeveling: Ja

snel en correct geholpen

Mike

Aanbeveling: Ja

Fijn bedrijf dat ons snel geholpen heeft.

anoniem

Aanbeveling: Ja

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Jos Krijger

Aanbeveling: Ja

top service , snel en volgens afspraak

anoniem

Aanbeveling: Ja

Ben zeer tevreden met het resultaat. Autoglaz Ysselsteyn heeft deskundig en snel mijn voorruit vervangen waardoor ik weer op een veilige manier kan auto rijden.

Lisa

Aanbeveling: Ja

Bij het maken van de afspraak vriendelijk en op een door mij voorkeur aangegeven tijdstip te repareren. Later gebeld om evt. op lokatie langs te willen komen. Tijdens het korte wachten van de reparatie koffie gekregen. Kortom super tevreden!!

Marc

Aanbeveling: Ja

Een snelle en zeer goede service ervaren.