Inwoonster van Hoofddorp ontving op vrijdag 18 april jl. de ‘Heerlick op weg-actie maandprijs.

Het winnen van een prijs is iets wat niet dagelijks voorkomt. Ook niet bij Bea Pugliese. Deze inwoonster van Hoofddorp ontving op vrijdag 18 april jl. de ‘Heerlick op weg’-actie maandprijs uit handen van Bob Warmerdam op de vestiging van de ruithersteller uit Hoofddorp.

De maandprijs is een overnachting bij Heerlickheijd van Ermelo met gebruik van wellnessfaciliteiten en ontbijt voor twee personen. Klanten van Autoglaz maken elke maand kans op deze luxueuze prijs. De maandprijs is een overnachting bij Heerlickheijd van Ermelo met gebruik van wellnessfaciliteiten en ontbijt voor twee personen.

“Leuk hoor zo’n prijs winnen, ik had het niet verwacht. Ik kwam bij Autoglaz Haarlemmermeer en ben daar goed geholpen door het team. Ik kom bij ruitschade dus zeker terug.” aldus Bea Pugliese.

Blijk van waardering
Volgens Bob Warmerdam, eigenaar van Autoglaz Haarlemmermeer reageren de klanten enthousiast op de actie: “Wij hangen de stuurhanger bij onze klanten over het stuur, waarna klanten een online enquête kunnen invullen en daarmee kans maken op deze mooie prijs. We krijgen er positieve reacties op van onze klanten. De ‘Heerlick op weg’-actie is een blijk van waardering en dank naar onze klanten voor het in ons gestelde vertrouwen.’’

Landelijke actie
Klanten kunnen bij meer dan 40 Autoglaz vestigingen terecht voor autoruitherstel en –vervanging. Om het stuur plaatsen wij de zogeheten stuurhanger waarop de klant op een online enquête wordt geattendeerd. Met de informatie die wij hieruit verwerven, blijft Autoglaz zich ontwikkelen.
Om de klanten te bedanken voor hun tijd en waardering geven wij maandelijks deze prijs weg. Alle respondenten maken kans op een overnachting voor twee personen in het luxueuze Heerlickheijd van Ermelo, inclusief gebruik van wellnessfaciliteiten en ontbijt.