Klant Autoglaz Enschede krijgt prijs overhandigd.

De heer Simons de gelukkige winnaar van de ‘Heerlick Op Weg’-actie van Autoglaz, ontving op vrijdag 27 juni jl. de maandprijs uit handen van Piet Kusters van Autoglaz Enschede. De heer Simons wint hiermee een overnachting bij Heerlickheijd van Ermelo met gebruik van wellness faciliteiten en ontbijt voor twee personen. Klanten van Autoglaz maken iedere maand kans op deze luxueuze prijs.

“Wat leuk dat ik de winnaar ben van deze mooie prijs, dat verwacht je niet!”, zo was de eerste reactie van de heer Simons. “Deze prijs neem ik natuurlijk graag in ontvangst, ik ga binnenkort een fijne overnachting tegemoet”, aldus de enthousiaste klant van Autoglaz Enschede.

Enthousiaste reacties
Volgens Piet Kusters van Autoglaz Enschede reageren de klanten enthousiast op de actie. “Het winnen van een overnachting incl. wellness faciliteiten is een tastbaar iets en spreekt consumenten aan. Dat merken we op onze andere vestigingen ook. De stuurhanger met een enquête hangen we na een reparatie of vervanging aan het stuur en zo kan de klant laten weten hoe hij onze werkzaamheden heeft ervaren. We wijzen de klanten altijd op de actie! De overnachting is een blijk van waardering aan onze klanten voor de mening die zij geven over ons bedrijf.”

Zomer
Autoglaz Enschede staat klaar om automobilisten de beste autoruitservice te bieden en veilig onderweg te sturen. Nu de zomervakantie er weer aan komt, raadt Autoglaz Enschede aan om iedere vorm van autoruitschade te herstellen alvorens op vakantie te gaan. Consumenten kunnen voor het plannen van een afspraak terecht op de website van Autoglaz. Tevens ontvangt iedere klant t/m 20 juli een Gratis ‘AutoglazHelder pakket’ bij Ruitreparatie of –vervanging.