Houwing Autoschade neemt Autoglaz document in ontvangst

VEENENDAAL – Op 4 april jl. tekenden Harold Koning, eigenaar Houwing Autoschade en Maxim Bakker, franchisemanager Autoglaz de overeenkomst voor de nieuwste aansluiting van Autoglaz. Met al meer dan 20 jaar ervaring zijn particuliere en zakelijke rijders hier in goede handen. Per vandaag gaat deze ervaren schadespecialist ruitschade herstellen onder de naam Autoglaz Winschoten aan de J.A. Koningstraat 11.
Houwing Autoschade werkt met de nieuwste reparatietechnieken waardoor de kwaliteit en effectieve bedrijfsvoering worden gewaarborgd. De specialisten van het bedrijf werken voor alle automerken en onder het certificaat ‘Duurzaam Repareren’.

Ambitieus
“Autoglaz heeft net als ik, ondanks haar jonge leeftijd, een degelijke reputatie opgebouwd en er is veel kennis in huis. Ik ben ambitieus en nu neem ik de stap om naast schadeherstel ook met ruitschadeherstel te beginnen. In de huidige markt was ik op zoek naar een vernieuwende formule. Autoglaz is een transparant alternatief voor de bestaande aanbieders en schept duidelijkheid voor de consument”, aldus Koning.

Vakman in hart en nieren
Maxim Bakker over het aansluiten van deze vestiging: “Al 14 jaar is Harold eigenaar van Houwing Autoschade. Een ondernemer en vakman in hart en nieren, dat is waar wij naar zoeken in een ondernemer. Samen met zijn vrouw Germa en hun werknemers zijn zij een sterk team met veel kennis. Dankzij de aandacht, kennis en Groningse nuchterheid worden alle klanten goed geholpen. Wij zijn dan ook erg blij dat Harold en zijn team zich hebben aangesloten bij Autoglaz.”