Ruitschade?

Bel gratis 24/7

0800-0028

Voor ruit reparatie of vervanging

Plan zelf uw afspraak

  Verzekerd tegen ruitschade?

  JaNeeWeet niet

  Sterren in glas

  • Reparatie en Vervanging
  • Levenslange garantie
  • Ook mobiele service
  • 24/7 bereikbaar
  • Korte wachttijd

  Ruitschade direct hersteld in heel NL

  Ruitschade wordt in heel Nederland snel hersteld door één van de 60 Autoglaz vestigingen. Er is altijd wel een vestiging bij u in de buurt. En anders komen wij naar u toe. De ruitschade specialisten van Autoglaz regelen alles voor: expertise, reparatie, kalibratie en afhandeling met uw verzekeraar.

  Levenslange garantie op ruitschadeherstel

  U kunt topkwaliteit verwachten van Autoglaz. Want wij werken samen met de autoruit fabrikanten die ook de ruit van uw auto hebben geproduceerd. Zo weet u zeker dat u de allerbeste ruit in uw auto krijgt. Niet voor niets dat we levenslange garantie geven onze werkzaamheden. Ook verzekeraars weten dat alleen het beste goed genoeg is voor Autoglaz. Kijkt u maar eens naar de top notering van Autoglaz bij Glasgarant.

  ADAS kalibratie

  Moderne auto’s zijn tegenwoordig voorzien van veiligheidsvoorzieningen die na het vervangen van de vooruit gekalibreerd moeten worden. Autoglaz beschikt over de benodigde kalibratieapparatuur, kennis en specialisten om ook uw ADAS systeem te kalibreren na ruitvervanging.

  Onze specialiteiten

  Met onze moderne apparatuur repareren wij van Autoglaz alle soorten ruitschade aan personen- en bedrijfsauto’s. Dankzij de modernste apparatuur en middelen is ruitreparatie steeds vaker mogelijk.

  Wanneer u een sterretje of barst in uw voorruit heeft, dan bekijken we bij Autoglaz altijd eerst of repareren mogelijk is. Pas in uiterste gevallen zal de voorruit worden vervangen.

  Moderne auto’s zijn vaak voorzien van ADAS apparatuur die na ruitvervanging gekalibreerd moet worden. Autoglaz biedt deze kalibratieservice volgens de voorschriften van autofabrikanten.

  Bij Autoglaz kunt u uw autoruiten op professionele wijze laten blinderen door middel van ruitfolie. Deze ruitfolie is te verkrijgen in verschillende tinten zodat de juiste tint voor uw auto beschikbaar is!

  “U kunt rekenen op top kwaliteit en de allerbeste service”

  Bob Warmerdam – Autoglaz Nederland

  Wat onze klanten zeggen over ons:

  [ag_caroussel]