Johan Heck met Autoglaz document

Johan Heck, eigenaar Heck autoglas en Franchise Manager Autoglaz Nederland, Maxim Bakker, hebben de overeenkomst getekend voor de nieuwste Autoglaz-vestiging te Breda. Per 1 augustus a.s. start John Heck met Autoglaz Breda aan de Konijnenberg 37a. Voor Autoglaz betekent dit de 46ste vestiging in Nederland. Inwoners van Breda en omgeving kunnen vanaf heden terecht bij Autoglaz Breda voor ruitschadeherstel en – vervanging, ongeacht het merk en type voertuig of particulier- of zakelijk gereden auto. De jonge ruitschadehersteller biedt ook service op locatie aan (24/7).
De Autoglaz vestiging te Breda biedt zakelijke- en particuliere klanten een uitgebreid dienstenpakket en flexibele service op het gebied van autoruitschadeherstel. Zo is Autoglaz Breda 24 uur per dag bereikbaar en verzorgt de afhandeling met de verzekering voor u als klant. De bekwame ondernemer bedient een breed gebied in Breda en omgeving. Dankzij de mobiele service komen wij ook naar de klant toe.

Nieuwe stap
Ondernemer Johan Heck vertelt over zijn keuze voor Autoglaz: “Net als ik heeft Autoglaz, ondanks haar jonge leeftijd, een degelijke reputatie opgebouwd en is er veel kennis in huis. In de huidige markt vond ik het verstandig om me aan te sluiten bij een sterke franchiseformule. Autoglaz benadert de markt op een innovatieve en transparante manier en daar kan ik me goed in vinden. De maximale ondersteuning in Marketing, ICT en inkoop door Autoglaz Nederland onderstrepen deze keuze.”

Ervaring
Franchise Manager Autoglaz Nederland, Maxim Bakker, vertelt over de uitbreiding van het netwerk: “Wij zijn erg blij dat John zich als zeer ervaren specialist heeft aangesloten bij Autoglaz. Met zijn jarenlange ervaring in de ruitschadeherstelbranche kent Johan alle facetten van de markt. Kennis en kunde zijn naast de passie voor het vak van doorslaggevend belang in onze branche. Het is plezierig om met mensen te werken die zo gedreven zijn als hij.”