Pand Autoschade Kroes

Op maandag 28 april jl. ondertekenden Remco van der Sligte en Arnout van der Stelt namens Autoschade Kroes en Maxim Bakker, franchisemanager Autoglaz, de overeenkomst voor de nieuwste vestiging van Autoglaz. Per 16 mei gaat deze ervaren schadehersteller ook de naam Autoglaz Raalte voeren.
Al meer dan 25 jaar kan men terecht bij Autoschade Kroes voor ruit- en schadeherstel. Remco van der Sligte, mede-eigenaar, legt de keuze voor de aansluiting bij Autoglaz uit: ‘Wij vinden het nu een goed moment om nieuwe mogelijkheden aan te boren met ruitschadeherstel. Om onze huidige klanten nog beter van dienst te kunnen zijn en nieuwe klanten aan te trekken hebben we ons aangesloten bij Autoglaz. De landelijke dekking van Autoglaz en de marktbenadering in de zakelijke markt gebeurt op een innovatieve en transparante manier. Daar kunnen wij ons goed in vinden. De keuze voor deze formule is dus een logische stap.’

Autoglaz Raalte biedt zakelijk- en particuliere klanten een uitgebreid dienstenpakket en een flexibele service op het gebied van autoruitschadeherstel. Daarnaast kan de klant er onder andere terecht voor caravan- en camperschade. Autoglaz Raalte is naast (ruit) schadehersteller ook een autoverhuurbedrijf en verhuurt al auto’s voor slechts € 23,- per dag.

Open huis
Op zaterdag 17 mei van 10.00 tot 16.00 uur houdt Autoschade Kroes en Autoglaz Raalte open huis, in het vernieuwde pand aan de Boeierstraat 8 in Raalte. Er worden deze dag verschillende activiteiten getoond op het gebied van autoschade- en ruitschadeherstel. Dit alles onder het genot van een hapje en een drankje. Geïnteresseerden zijn van harte welkom om een kijkje te komen nemen.

Begrip in Raalte
Maxim Bakker over het aansluiten van de nieuwe vestiging: ‘Kroes is een begrip in Raalte en omstreken als het gaat om autoschadeherstel. De klantgerichtheid en het kwaliteitsniveau waar Arnout en Remco samen met hun team voor staan is de aanleiding voor Autoglaz om Autoschade Kroes in het netwerk op te nemen. Dat ze zelfs voor diverse bedrijven het complete wagenpark herstellen onderstreept dat zij werk leveren op een hoog niveau.’