Een opspattend steentje op autoruiten kan al snel leiden tot ruitschade. Dat is vervelend, maar snelle ruitreparatie kan meestal vervanging van (dure) autoruiten voorkomen.

Ruitreparatie laten uitvoeren door de vakmensen van Autoglaz

Met onze moderne apparatuur repareren wij van Autoglaz alle soorten ruitschade aan personen- en bedrijfsauto’s, meestal nog gratis ook! De meeste beschadigingen tot een doorsnede van 2,5 cm (2 euro muntstuk) kunnen bij Autoglaz perfect gerepareerd worden. Snelle autoruitreparatie is noodzakelijk omdat een sterretje door temperatuurwisselingen snel een barst kan worden. Ook moet rekening worden gehouden met veiligheidsrisico’s, omdat autoruiten in de meeste auto’s bijdragen aan de stevigheid van de (kooi)constructie.

Autoruitschade melden

Ruitschade kunt u eenvoudig online melden of via ons servicenummer 0800-2354529. Belangrijk is in ieder geval dat u direct weer veilig op weg kan. Wij repareren eerst; alleen als ruitreparatie geen optie meer is, gaan wij over tot vervanging van ruiten.

Preventiesticker bij autoruitschade

In geval van ruitschade is het altijd handig om onze preventiesticker bij u te hebben. Deze plakt u vrijwel onzichtbaar op het sterretje en voorkomt zo dat vocht zich in de breuk nestelt, waardoor de ruitschade vrijwel onzichtbaar gerepareerd kan worden. U kunt onze preventiesticker gratis online aanvragen of afhalen bij een Autoglaz vestiging bij u in de buurt.

Ruitreparatie vaak mogelijk

Dankzij de modernste apparatuur en middelen, zoals de speciaal voor Autoglaz ontwikkelde reparatiehars, is ruitreparatie steeds vaker mogelijk. De beschadiging wordt eerst vocht- en luchtvrij gemaakt. Daarna wordt onder hoge druk, een kleine hoeveelheid glasheldere kunsthars aangebracht. Onder invloed van UV licht wordt de hars hard. Autoruiten krijgen hiermee hun originele sterkte terug.

Sterren in glas

  • Hoge Glasgarant score
  • Wij komen graag naar u toe!
  • Levenslange garantie op uw ruit
  • Verzekerd tegen ruitschade?
    Wij handelen de administratie af
  • Sterretje? Wij helpen u gelijk. Klaar terwijl u wacht!

“Klik hier voor meer informatie.”