V.l.n.r.: Marco Navest (Autoglaz Utrecht), Diderik van Westreenen (Autoglaz Bestuur) en Jeroen Lever (Autoglaz Utrecht)

De uitbreiding van het netwerk van Autoglaz komt, met twee recente nieuwe aansluitingen, behoorlijk op stoom. Daar waar twee weken geleden in Bergen op Zoom nog een nieuwe Autoglaz vestiging het levenslicht zag, zijn afgelopen weken ook in Utrecht en Brunssum twee aansprekende autoruitherstelbedrijven toegetreden tot het netwerk van Autoglaz Nederland.

In Utrecht verwelkomen de Autoglaz-collega’s Autoglas De Wetering als nieuwe Pro Partner. Marco Navest en Jeroen Lever zwaaien er de scepter en kijken uit naar een solide samenwerking met Autoglaz. “In de huidige marktomstandigheden van de ruitherstelmarkt in Nederland is het zaak om met visie vooruit te kijken en te anticiperen op de zich snel opvolgende ontwikkelingen”, aldus Navest. “Naast het feit dat Autoglaz voor ons de meest ondernemersvriendelijke autoruitherstelformule is gebleken, kunnen wij ons uitermate goed vinden in de visie die de ondernemers samen hebben.”, zo vult Jeroen Lever aan. Ook het Autoglaz Bestuur, bij monde vertegenwoordigd door Diderik van Westreenen (Autoglaz Tiel & Arnhem), is verheugd met de toetreding van het bedrijf in Utrecht tot de autoruitherstelformule: “Autoglaz Utrecht verzorgd de dienstverlening in een van de Randstadregio’s voor onze opdrachtgevers. De autodichtheid in de regio vereist dat we daar een vestigingspunt hebben. Met de aansluiting van beide heren verwelkomen we twee ondernemers die een ruime ervaring meebrengen en weten hoe het werkt in de ruitherstelmarkt.”

Naast Utrecht heeft zich ook in het Limburgse Brunssum een ruit- (en carrosserieschade-)herstelondernemer aangesloten bij Autoglaz. Autoschade Frans Beckers B.V. maakt vanaf 16 december deel uit van het Autoglaz netwerk. Het multidisciplinaire bedrijf van zus en broer Francis en Ralph Beckers is actief in autoruitschadeherstel en carrosserieherstel. Daarnaast exploiteren zij een wasstraat, eveneens in formuleverband (iClean). Francis Beckers licht toe: “Wij zijn niet over één nacht ijs gegaan in de keuze om met Autoglaz in zee te gaan. Het is een stap die je weloverwogen neemt, mede onder invloed van wat er in de markt gebeurt. Ruitschadeherstel is één van de pijlers onder ons bedrijf en we willen ook daar graag in kunnen blijven groeien.

Tevens hechten we veel waarde aan onze eigenheid, het behoud van ons ondernemerschap. Autoglaz biedt ons in die combinatie de ruimte en gelegenheid, mèt de voordelen van een sterk ondernemerscollectief.”

Ook Autoglaz Manager Sjoerd van Esch is verguld met de vliegende vaart waarin Autoglaz het nieuwe jaar in gaat. “Autoglaz sorteert voor om hèt alternatief te zijn of worden in de autoruitherstelmarkt in Nederland. Het landschap is onlangs natuurlijk behoorlijk opgeschud en dat biedt nieuwe kansen. Het is fantastisch om met autoruitherstelondernemers aan tafel te zitten en te merken, te voelen dat toekomstvisies overeenkomen! Mede daarom zien we het nieuwe jaar zonnig en met veel vertrouwen tegemoet!”

Francis Beckers (r) en Sjoerd van Esch

Francis Beckers (r) en Sjoerd van Esch schudden elkaar de hand op de aansluiting bij Autoglaz.

V.l.n.r.: Marco Navest (Autoglaz Utrecht), Diderik van Westreenen (Autoglaz Bestuur) en Jeroen Lever (Autoglaz Utrecht)

V.l.n.r.: Marco Navest (Autoglaz Utrecht), Diderik van Westreenen
(Autoglaz Bestuur) en Jeroen Lever (Autoglaz Utrecht)