FOCWA

FOCWA autoruitherstelbedrijven zijn vakkundige bedrijven die voldoen aan hoge eisen op het gebied van opleiding, gereedschappen, service en naleving van garantievoorwaarden en gedragsregels. Hierdoor bent u verzekerd van de beste kwaliteit in ruitreparatie en het vervangen van autoruiten. Lees meer op de FOCWA pagina.

logo Focwa

Glasgarant

Glasgarant werkt samen met alle daarbij aangesloten verzekeraars.
Hierdoor bent u verzekerd van een snelle en gemakkelijk afhandeling van uw ruitschade. Glasgarant is op initiatief van Stichting Schadegarant opgezet. Doordat de stichting Schadegarant al jarenlange ervaring heeft in schadestroomstimulering van carrosserieschades zijn de deelnemers tot dit concept gekomen voor autoruitschades. Lees meer op de Glasgarant pagina.

logo Glasgarant

Stichting Duurzaam Repareren

De stichting Duurzaam Repareren heeft de visie dat de samenleving gebaat is bij een transparant zicht op de autobedrijven die alle mogelijke kwalitatieve en organisatorische maatregelen hebben genomen om het milieu te ontzien. De consument wordt hierdoor instaat gesteld de duurzaamheid in haar keuze te betrekken. Lees meer op de Stichting Duurzaam Repareren pagina.

logo Duurzaam Repareren

Saint-Gobain Autover

Saint-Gobain Autover levert autoglas en aanverwante producten zoals lijmen, gereedschappen, lijsten, tapes en nog veel meer voor de autoglas specialist. Lees meer op de pagina van Saint-Gobain Autover

logo Saint Gobain

AGC Automotive

ARG – Automotive Replacement Glass is een divisie van AGC Automotive in Europa. Zij leveren autoglas en bijbehorende accessoires aan Autoglaz. Doordat ARG – Automotive Replacement Glass direct kan leveren aan Autoglaz zijn wij in staat autoruiten op korte termijn te leveren aan de klant. Lees meer op de AGC Automotive pagina.

logo AGC