Schade seminar 2016

Tijdens dit jaarlijkse evenement van Automotive, dat 20 september jl plaatsvond in The Green Village in Nieuwegein, gingen aan de hand van drie stellingen Rita Schepers (Achmea), Sjoerd van Esch (Autoglaz), Cees Klaassen (ASN) en Henk Trimbach (Leaseplan) in discussie over de toekomst van de schadebranche.

V.l.n.r.: Marco Navest (Autoglaz Utrecht), Diderik van Westreenen (Autoglaz Bestuur) en Jeroen Lever (Autoglaz Utrecht)

De uitbreiding van het netwerk van Autoglaz komt, met twee recente nieuwe aansluitingen, behoorlijk op stoom. Daar waar twee weken geleden in Bergen op Zoom nog een nieuwe Autoglaz vestiging het levenslicht zag, zijn afgelopen weken ook in Utrecht en Brunssum twee aansprekende autoruitherstelbedrijven toegetreden tot het netwerk van Autoglaz Nederland.

Johan Heck en Barry Snepvangers

Autoruitherstelformule Autoglaz heeft een vestiging in Bergen op Zoom, onder leiding van ondernemer Barry Snepvangers en zijn rechterhand Jos de Graaf. Onder verwijzing naar de recente overnames in autoruitland (Autotaalglas en GlasGarage naar Belron) zegt Snepvangers dat “de huidige marktomstandigheden vragen om een solide alternatief voor opdrachtgevers.” Verspreid over Nederland heeft Autoglaz Nederland achttien vestigingen….

Autoglaz Breda heeft een Renault Twizy aangeschaft als leenauto. Het bedrijf laat weten voor deze elektrische auto te hebben gekozen omdat de auto een aparte, leuke verschijning is. Elektrisch De Renault Twizy is een honderd procent elektrische auto, gelanceerd in 2012.Het is een opvallende verschijning die plaats biedt aan twee personen. De Twizy is 2,34…